Ovnsbakt torsk med smørdampede grønnsaker servert med curry- og mangodressing

Ovnsbakt torsk med smørdampede grønnsaker servert med curry- og mangodressing

3.74 (74)
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Småpoteter
300 g
Torskefilet
375 g
(Fisk)
Grønnkål
100 g
Brokkolini
1 pakke
Curry- og mangodressing
1 pakke
(Egg, Sennep)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Kutt potetene i båter, vend dem i litt olje, salt og pepper, og stek dem i ovnen i 15-20 minutter.

Sett stekeovnen på 200 grader. 
Kok småpotetene i ca. 20 minutter, eller til de er gjennomkokte. 
Fordel fisken utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olivenolje, salt og pepper. Stek fisken i ovnen i 8-10 minutter, eller til fisken flaker seg.
 Kok opp 1 dl vann med 2 ss smør og litt salt i en kjele. Plukk bladene av stilken på grønnkålen, skyll i kaldt vann og del opp i grove strimler. Damp grønnkålen og brokkolinien under lokk i 4-5 minutter.
Server retten med curry- og mangodressingen. 
Vel bekomme!