Ovnsbakt torsk med smørdampede grønnsaker servert med curry- og mangodressing
3.74 (74)
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Sennep·
- Fisk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olivenolje
- olje
- pepper
- salt
- smør
Småpoteter
300 g
Torskefilet
375 g
Grønnkål
100 g
Brokkolini
1 pakke
Curry- og mangodressing
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Kutt potetene i båter, vend dem i litt olje, salt og pepper, og stek dem i ovnen i 15-20 minutter.
Sett stekeovnen på 200 grader.
Kok småpotetene i ca. 20 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Fordel fisken utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olivenolje, salt og pepper. Stek fisken i ovnen i 8-10 minutter, eller til fisken flaker seg.
Kok opp 1 dl vann med 2 ss smør og litt salt i en kjele. Plukk bladene av stilken på grønnkålen, skyll i kaldt vann og del opp i grove strimler. Damp grønnkålen og brokkolinien under lokk i 4-5 minutter.
Server retten med curry- og mangodressingen.
Vel bekomme!