Kyllingfajitas

Kyllingfajitas

Ny oppskrift
Under 30 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • olivenolje
  • olje
  • salt
Spisspaprika
1 stk
Rødløk
1 stk
Skivet kyllingfilet
450 g
Three spice
1 pakke
Hvetetortillaer
2 pakke
(Hvete)
Guacamole
1 pakke
Crispisalat
1 stk
Tomater
2 stk
Revet mozzarella
1 pakke
(Melk, Laktose)
Tomatsalsa
1 beger
Lettrømme
1 pakke
(Melk, Laktose)
Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
Olivenolje
Olje
Salt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til guacamolebasen med litt finhakket chili og hvitløk!

Sett stekeovnen på 200 grader.
Skrell rødløken. Kutt spisspaprikaen og rødløken i skiver. 
Varm opp en stekepanne med litt olje til full varme, og stek kyllingen i 2-3 minutter, eller til den er gyllen. Tilsett paprikaen, løken, tacokrydderet og 0,5 dl vann. Kok opp, og la blandingen småkoke til nesten alt vannet har fordampet. Rør om jevnlig.
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 5–6 minutter.
Ha guacamolebasen i en skål, og smak til med salt, pepper og olivenolje.
Skyll crispisalaten i kaldt vann, og kutt den i grove biter. Kutt tomatene i terninger. Ha grønnsakene, mozzarellaen, tomatsalsaen og rømmen i separate skåler for servering.
Vel bekomme!