Kylling i mangochutneysaus med stekte grønnsaker og fullkornsris

Kylling i mangochutneysaus med stekte grønnsaker og fullkornsris

Ny oppskrift
Under 40 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Melk

Basisvarer:
  • Glutenfri soyasaus
  • olje
  • pepper
  • salt
Fullkornsris
125 g
Gulrøtter
300 g
Brokkoli
1/2 stk
Prinsessefilet av kylling
350 g
Mangochutney
1 glass
Laktosefri crème fraîche
75 g
(Melk)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bruk hele brokkolien. Stilken er like næringsrik som bukettene!

Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell og kutt gulrøttene i staver. Kutt brokkolien i buketter.
Varm opp en stor kjele med litt olje til høy varme. Stek kyllingen i 2-3 minutter, til den er gyllen, og krydre med salt og pepper. Rør inn mangochutneyen, den laktosefrie crème fraîchen, 1 ts glutenfri soyasaus og 1 dl vann. La sausen småkoke på lav varme til resten av retten er ferdig.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek grønnsakene fra punkt 2 i 5-6 minutter. Krydre med salt og pepper.
Vel bekomme!