Kylling i garam masalasaus med ingefær, chili og squash, servert med ris, nanbrød og raita

Kylling i garam masalasaus med ingefær, chili og squash, servert med ris, nanbrød og raita

Ny oppskrift
Under 35 min
14 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • smør
  • sukker
Basmatiris
125 g
Tyrkisk krydder
1 pakke
Rød chili
1 stk
Ingefær
1 bit
Kinesisk hvitløk
½ stk
Squash
1 stk
Grønn paprika
1 stk
Strimlet kyllingfilet
300 g
Garam masala
1 pakke
Hakkede tomater
1 boks
Crème fraîche
150 g
(Laktose)
Nanbrød
2 stk
(Hvete)
Raita
1 pakke
(Egg, Sennep, Melk, Laktose)
Koriander
1 bunt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server din favorittchutney til retten!

Sett stekeovnen på 200 grader. 
Tilbered risen som anvist på pakken. Ha det tyrkiske krydderet i kokevannet med risen.
Skrell hvitløken og ingefæren. Finhakk ønsket mengde av chilien, hvitløken og ingefæren. Kutt squashen og paprikaen i skiver.
Varm opp en stor stekepanne eller en kjele med litt olje til høy varme. Stek kyllingen i 1-2 minutter på hver side, til den har en jevn stekeskorpe. Krydre kyllingen med garam masala-krydderet. Tilsett ingefæren, hvitløken, chilien og 2 ss smør og stek videre til løken er blank. Ha i squashen, paprikaen, de hakkede tomatene og crème fraîchen, og la det hele småkoke i 5-10 minutter. Smak til med salt og sukker. 
Varm nanbrødene i ovnen i 3-4 minutter.
Grovhakk ønsket mengde av korianderen. Topp retten med korianderen ved servering, og server raitaen ved siden av. 
Vel bekomme!