Søtpotetsuppe med kylling og gulrot servert med nanbrød og koriander

Søtpotetsuppe med kylling og gulrot servert med nanbrød og koriander

Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Søtpotetsuppe
700 g
(Melk, Laktose)
Strimlet kyllingfilet
300 g
Gulrøtter
2 stk
Koriander
1 bunt
Nanbrød
1 pakke
(Hvete)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til suppen med ingefær, spisskummen eller kanel for mer spennende smak.

Sett stekeovnen på 200 grader. 
Skrell og kutt gulrøttene i tynne skiver. Finhakk ønsket mengde av korianderen.  
Varm opp en kjele med litt olje til middels varme. Stek kyllingen 2-3 minutter på hver side, til den har en jevn stekeskorpe. Tilsett gulrøttene og suppen, og kok opp. La det hele småkoke i 3-4 minutter, og smak til med salt og pepper. 
Varm nanbrødene i ovnen i 3-4 minutter. 
Topp suppen med korianderen ved servering. 
Vel bekomme!