Gratinerte kjøttboller i tomatsaus med fullkornspasta og salat

Gratinerte kjøttboller i tomatsaus med fullkornspasta og salat

Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • pepper
Moste tomater
700 ml
Oregano
1 pakke
Oksebuljong
1 pakke
Kjøttboller med grønnsaker
660 g
Revet mozzarella
100 g
(Melk, Laktose)
Pasta penne
400 g
(Hvete)
Crispisalat
1 stk
Rød paprika
1 stk
Avokado
1 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp retten med fersk basilikum.

Sett stekeovnen på 225 grader.
Hell de moste tomatene i en liten kjele, og tilsett basilikum- og oreganokrydderet og oksebuljongen. Kok opp, og smak til med pepper.
Legg kjøttbollene i en ildfast form, og hell over tomatsausen. Topp formen med mozzarellaen. Stek formen i ovnen i 15-20 minutter, eller til kjøttbollene er gjennomvarme.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Kutt enden av salaten og skyll bladene i kaldt vann. Kutt bladene i grove biter. Kutt paprikaen i terninger. Del avokadoen i to, ta ut stenen og kutt avokadokjøttet i terninger. Ha grønnsakene i en serveringsskål og topp med litt olivenolje.
Vel bekomme!