Svinenakke med småpoteter, ovnsbakte grønnsaker og steinsoppsaus

Svinenakke med småpoteter, ovnsbakte grønnsaker og steinsoppsaus

Ny oppskrift
Under 20 min
4 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Småpoteter
300 g
Brokkoli
1 stk
Steinsoppsaus
1 pakke
(Melk, Laktose)
Svinenakke i skiver
400 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt smør og et knust hviløksfedd i pannen med svinenakken mot slutten av steketiden.

Sett stekeovnen på 240 grader. 
Fordel småpotetene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i ca. 8 minutter. Del brokkolien i små buketter i mellomtiden. Ta deretter brettet med potetene ut av ovnen, og fordel brokkolibukettene på brettet. Vend brokkolien i litt olje, salt og pepper, og stek brettet videre i ovnen i ca. 10 minutter, eller til potetene og brokkolibukettene er gjennomstekte.
Varm opp steinsoppsausen i en liten kjele på lav varme under omrøring. 
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Krydre kjøttet med litt salt og pepper, og stek det i 2-3 minutter på hver side, eller til det er gjennomstekt. 
Vel bekomme!