Svinenakke med småpoteter, ovnsbakte grønnsaker og steinsoppsaus
Ny oppskrift
Under 20 min
4 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Småpoteter
300 g
Brokkoli
1 stk
Steinsoppsaus
1 pakke
Svinenakke i skiver
400 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt smør og et knust hviløksfedd i pannen med svinenakken mot slutten av steketiden.
Sett stekeovnen på 240 grader.
Fordel småpotetene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i ca. 8 minutter. Del brokkolien i små buketter i mellomtiden. Ta deretter brettet med potetene ut av ovnen, og fordel brokkolibukettene på brettet. Vend brokkolien i litt olje, salt og pepper, og stek brettet videre i ovnen i ca. 10 minutter, eller til potetene og brokkolibukettene er gjennomstekte.
Varm opp steinsoppsausen i en liten kjele på lav varme under omrøring.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Krydre kjøttet med litt salt og pepper, og stek det i 2-3 minutter på hver side, eller til det er gjennomstekt.
Vel bekomme!