Massaman curry nudelsuppe med sprøstekt svinekjøttdeig
Ny oppskrift
Under 30 min
12 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Egg·
- Hvete
Basisvarer:
Massaman currypaste
1 pakke
Hønsebuljong
2 pakke
Kokoskrem
2 pakke
Svinekjøttdeig
550 g
Rødløk
½ stk
Hvitløksfedd
1 stk
Rødløk
½ stk
Koriander
1 bunt
Vårløk
1 pakke
Gulrøtter
300 g
Egg
4 stk
Eggnudler
250 g
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 641 kcal
- Fett:
- 25 g
- Karbohydrater:
- 59 g
- Protein:
- 45 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Kok opp 1 liter vann i en kjele sammen med currypasten, kokoskremen og hønsebuljongen. La buljongen småkoke i omtrent 10 minutter.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Ha i den hakkede løken og hvitløken. Del kjøttdeigen i mindre biter, og stek det hele videre i 3–4 minutter til kjøttet er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper.
Tilbered nudlene som anvist på pakkene.
Vel bekomme!