Massaman curry nudelsuppe med sprøstekt svinekjøttdeig

Massaman curry nudelsuppe med sprøstekt svinekjøttdeig

Ny oppskrift
Under 30 min
12 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
    Liste
    Liste
    Bilder
    Massaman currypaste
    1 pakke
    Hønsebuljong
    2 pakke
    Kokoskrem
    2 pakke
    Svinekjøttdeig
    550 g
    Rødløk
    ½ stk
    Hvitløksfedd
    1 stk
    Rødløk
    ½ stk
    Koriander
    1 bunt
    Vårløk
    1 pakke
    Gulrøtter
    300 g
    Egg
    4 stk
    (Egg)
    Eggnudler
    250 g
    (Egg, Hvete)
    Næringsberegning (per porsjon)
    Energi:
    641 kcal
    Fett:
    25 g
    Karbohydrater:
    59 g
    Protein:
    45 g
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

     Kok opp 1 liter vann i en kjele sammen med currypasten, kokoskremen og hønsebuljongen. La buljongen småkoke i omtrent 10 minutter. 
    Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Ha i den hakkede løken og hvitløken. Del kjøttdeigen i mindre biter, og stek det hele videre i 3–4 minutter til kjøttet er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper.
    Tilbered nudlene som anvist på pakkene.
    Vel bekomme!