Tofu bolognese og fullkornslinguini med kjerneblanding

Tofu bolognese og fullkornslinguini med kjerneblanding

Ny oppskrift
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • pepper
  • salt
  • soyasaus
Liste
Liste
Bilder
Gul løk
1 stk
Gulrot
1 stk
Kinesisk hvitløk
1 stk
Koriander og kruspersille
1/2 pakke
Tofu
1 pakke
(Soya)
Moste tomater
350 ml
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Oregano
1 pakke
Kjerneblanding
1 pakke
Fullkornslinguine
250 g
(Gluten)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Glad i sterk mat? Ha litt finhakket chili eller tørkede chiliflak i gryten!

 Skrell og finhakk løken. Skrell gulroten og kutt den i små terninger. Skrell og finhakk hvitløken, og grovhakk bladpersillen fra urtepakken. Varm opp en stor kjele med litt olivenolje til middels høy varme. Stek løken, gulroten og hvitløken i 5-6 minutter, til løken er myk og gyllen. Smuldre opp tofuen med hendene og ha den i kjelen. Tilsett de moste tomatene, 1,5 dl vann, grønnsaksbuljongen, og basilikum- og oreganokrydderet. Smak til med salt, pepper og 1-2 ss soyasaus, og la det hele småkoke i 10-15 minutter. Vend inn ca. 2/3 av kruspersillen rett før servering. 
Tilbered pastaen som anvist på pakken. 
Varm opp en tørr stekepanne til høy varme, og rist kjerneblandingen under omrøring 1-2 minutter, til kjernene er gylne og sprø. 
Server pastaen med bolognesesausen, og strø over kjerneblandingen og resten av bladpersillen ved servering.
Fun fact! Linguine er italiensk for "små tunger". Linguine er bredere enn spagetti, men ikke like bred som fettucine.
Vel bekomme!