Currykremede grønnsaker med bønner, basmatiris og nøttemiks
Ny oppskrift
Under 30 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Hvete·
- Peanøtter·
- Soya·
- Nøtter
Basisvarer:
- Olje
Basmatiris
125 g
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Nøttemiks
75 g
Gulrot
1 stk
Grønne bønner
150 g
Gul paprika
1 stk
Vårløk
1 pakke
Kidneybønner
1 pakke
Mild curry-woksaus
1 pakke
Kokosmelk
165 ml
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Varm opp en stekepanne til høy varme og rist nøttemiksen i 1-2 minutter for ekstra god smak.
Tilbered risen som anvist på pakken, men ha grønnsaksbuljongen i kokevannet.
Skrell gulroten og kutt den i tynne skiver. Kutt aspargesbønnene i biter, kutt paprikaen i terninger og kutt vårløken i skiver på skrå. Hell laken av kidneybønnene og skyll dem i kaldt vann.
Varm opp en stor stekepanne med litt olje til høy varme. Stek gulrotskivene, aspargesbønnene, paprikabitene og kidneybønnene under omrøring i 5-6 minutter, til grønnsakene er litt gylne. Skru ned til middels varme, og vend inn currysausen, kokosmelken og halvparten av vårløken. La det hele småkoke i et lite minutt, til alt er gjennomvarmt.
Server risen med de currykremede grønnsakene, og strø over nøttemiksen og resten av vårløken ved servering.
Vel bekomme!