Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- salt
Kjøttdeig
500 g
Three spice
1 pakke
Hjertesalat
2 stk
Rødløk
1 stk
Agurk
1 stk
Tomater
2 stk
Mais
1 pakke
Revet mozzarella
1 pakke
Lettrømme
1 pakke
Tomatsalsa
1 beger
Guacamole
1 pakke
Hvetetortillaer
2 pakke
Nachochips
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server tacoen med jalapeños hvis du liker det litt spicy!
Sett stekeovnen på 200 grader.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kjøttdeigen i 2-3 minutter, og bland inn tacokrydderet. Tilsett 1 dl vann, og la blandingen småkoke til krydderet har kokt inn i kjøttet.
Kutt endene av hjertesalatene, skyll bladene i kaldt vann, og kutt dem i grove biter. Skrell rødløken, og kutt den, agurken og tomatene i små biter. Sil laken av maiskornene. Fordel grønnsakene, osten, rømmen, tomatsalsaen og guacamolen i separate skåler for servering. Smak til guacamolen med salt, pepper og olivenolje.
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 5–6 minutter.
Legg nachochipsene i en ildfast form og varm dem i ovnen, ved siden av tortillaene, i 3–4 minutter.
For variasjon kan du lage enchiladas!
Fordel kjøttblandingen i midten av hver tortilla, og rull tortillaene sammen. Legg tortillaene over i en stor ildfast form, og topp dem med tomatsalsaen og osten. Stek formen i ovnen i 10-15 minutter, eller til osten er smeltet og gyllen.
Vel bekomme!