Stirfry med karbonadedeig, brokkoli, jasminris og stekt egg

Stirfry med karbonadedeig

brokkoli, jasminris og stekt egg
Ny oppskrift
Under 30 min
12 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Liste
Liste
Bilder
Jasminris
270 g
Brokkoli
1 stk
Rødløk
1 stk
Gulrøtter
2 stk
Hvitløksfedd
1 stk
Karbonadedeig
500 g
Sesam- og chilisaus
1 pakke
(Fisk, Soya, Sesamfrø)
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
(Soya, Hvete)
Egg
4 stk
(Egg)
Koriander
1 bunt
Lime
1 stk
Chiliflak
1 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
585 kcal
Fett:
15 g
Karbohydrater:
69 g
Protein:
43 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også vispe sammen eggene i en bolle, og steke det sammen med grønnsakene i steg 3 hvis du heller ønsker det.

Tilbered risen som anvist på pakken.
 Del brokkolien i små buketter. Skrell og kutt stilken i biter. Skrell og skjær løken og gulrøttene i tynne skiver. Skrell og finhakk hvitløken.
 Varm opp en wokpanne eller stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter og ha i brokkolien, gulrøttene og løken. Krydre med litt salt og pepper, og stek videre i 2–3 minutter til kjøttet er gjennomstekt. Tilsett hvitløken, sesam- og chilsausen og teriyakisausen, og la det stå på svak varme til resten av retten er klar.
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Knekk eggene i pannen, og stek dem i 2–3 minutter, til eggehviten har stivnet, men eggeplommen er rennende. Krydre med litt salt og pepper. 
Skyll og grovhakk korianderen og kutt limen i båter. Topp retten med koriander og chiliflak, og server limebåtene ved siden av.
Vel bekomme!