Vietnamesisk nudelsuppe med svinestrimler, chili, sjampinjong og bønnespirer
Roede

Vietnamesisk nudelsuppe med svinestrimler, chili, sjampinjong og bønnespirer

Ny oppskrift
Under 30 min
12 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • soyasaus
Liste
Liste
Bilder
Hoisinsaus
1 pakke
(Gluten, Soya)
Oksebuljong
2 pakke
Minisjampinjong
100 g
Gulrøtter
2 stk
Pak choy
1 stk
Purreløk
½ stk
Rød chili
1 stk
Bønnespirer
1 pakke
Svinestrimler
300 g
Garam masala
1 pakke
Fullkornsnudler
½ pakke
(Egg, Hvete)
Lime
1 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt finhakket ingefær i suppen for mer smak!

Skrell gulrøttene, og skyll pak choyen og purreløken i kaldt vann. Kutt gulrøttene, pak choyen og purreløken i tynne staver. Kutt ønsket mengde av chilien i skiver, og kutt limen i båter. Rens minisjampinjongene for jord, og kutt hver sjampinjong i fire. 
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek soppen i 3-4 minutter, og krydre den med litt salt og pepper. Legg soppen over i en skål. 
Ha litt ny olje i stekepannen, og stek kjøttet i ca. 2 minutter, eller til det er gjennomstekt. Krydre kjøttet med ønsket mengde av garam masala-krydderet og litt salt.
Kok opp 1 liter vann med oksebuljongen og hoisinsausen i en stor kjele. Smak til med soyasaus. 
Tilbered nudlene som anvist på pakken.
Fyll suppeskålene med nudlene, svinestrimlene, gulrøttene, pak choyen, purreløken og soppen, og hell over suppen. Topp suppeskålene med chilien og bønnespirene, og server limebåtene ved siden av.
Vel bekomme!