Kyllingnuggets med eggestekt ris og grønnsaker servert med søt chilisaus
Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg
Basisvarer:
- Olje
- soyasaus
Vårløk
1 pakke
Grønne bønner
150 g
Gulrøtter
2 stk
Basmatiris
125 g
Egg
2 stk
Sweet chili-saus
1 beger
Popcornkylling
400 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek nuggetsene i ovnen på 220 grader i ca. 5 minutter.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell gulrøttene og kutt dem i terninger. Kutt vårløken og aspargesbønnerne i skiver. Knekk eggene i en skål og visp dem sammen.
Varm opp en stor stekepanne med litt olje til høy varme. Stek gulrøttene, vårløken og aspargesbønnene i 3-4 minutter, til grønnsakene er gylne. Legg grønnsakene over i en skål.
Ha litt ny olje i stekepannen, og stek risen i 3-4 minutter. Ha risen over i en skål. Stek eggene under omrøring i 2-3 minutter, til du har fått en eggerøre. Vend inn grønnsakene fra punkt 3 og risen, og smak til med litt soyasaus.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kyllingen i 2-3 minutter på hver side, eller til den er gjennomvarm.
Server retten med chilisausen.
Vel bekomme!