Pastasalat med kylling og pære servert med mango- og karridressing

Pastasalat med kylling og pære servert med mango- og karridressing

Ny oppskrift
Under 40 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Glutenfri tortiglioni
250 g
Lime
1/2 stk
Rødløk
1 stk
Pære
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Strimlet kyllingfilet
300 g
Laktosefri crème fraîche
150 g
(Melk)
Mangochutney
1 glass
Karri
1 pakke
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha frukt- og grønnsaksrester du har liggende i pastasalaten for din egen vri på retten!

Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Kutt enden av hjertesalaten, og skyll salatbladene i kaldt vann. Kutt salaten i strimler. Skrell og finhakk rødløken. Kutt pæren i terninger.
 Bland den laktosefrie crème fraîchen sammen med mangochutneyen i en serveringsskål. Smak til med karrikrydderet, salt, pepper og saft fra limen.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme, og stek kyllingen i 4-6 minutter, eller til den er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper.
Sil vannet av pastaen. Bland pastaen og kyllingstrimlene sammen med grønnsakene fra punkt 2 i en serveringsbolle.
Vend mango- og karridressingen inn med pastasalaten, eller server den ved siden av.
Vel bekomme!