Fiskeboller i hvit saus med småpoteter, bacon, gressløk og råkostsalat med eple
Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Gulrøtter
2 stk
Eple
1 stk
Sitron
1/2 stk
Fiskeboller med purreløk
400 g
Bechamelsaus
400 g
Småpoteter
300 g
Baconterninger
100 g
Gressløk
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt finrevet muskatnøtt i fiskebollesausen for ekstra god smak!
Kok småpotetene i ca. 15 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Skrell og grovriv gulrøttene og eplet. Bland alt sammen i en serveringsskål, og smak til med saft fra ca. 1/4 av sitronen.
Hell kraften av fiskebollene, og ha bechamelsausen og fiskebollene i en kjele. Varm det hele opp på lav varme, og la fiskebollene trekke i ca. 10 minutter eller til de er gjennomvarme. Rør om med jevne mellomrom slik at det ikke svir seg. Smak til med salt og pepper ved behov.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme, og stek baconet i 4-5 minutter, eller til det er gyllent.
Finhakk gressløken, og kutt ca. 1/4 av sitronen i båter. Server fiskebollene med sitronbåtene, gressløken, småpotetene, råkostsalaten og baconterningene.
Vel bekomme!