Indrefilet av svin med grønnsakswok og ris

Indrefilet av svin med grønnsakswok og ris

Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Bløtdyr
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
Basmatiris
250 g
Marinert indrefilet av svin
600 g
(Soya, Hvete)
Grønnsaksmiks med grønnkål
400 g
Grønne bønner
150 g
Woksaus med østers og vårløk
2 pakke
(Fisk, Bløtdyr)
Lime
1 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bruk et steketermometer til kjøttet, og stek kjøttet til det har en kjernetemperatur på 68 grader.

Sett stekeovnen på 220 grader.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skjær indrefileten i to på langs, og deretter i to på tvers, slik at du får fire omtrent like store stykker.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek indrefiletstykkene i ca. 1 minutt på hver side. Ha deretter kjøttet over i en ildfast form, og stek formen i ovnen i 10-12 minutter. La kjøttet hvile i 3-4 minutter før servering.
Varm opp en wokpanne eller en stor stekepanne med litt olje til høy varme. Wok grønnsaksmiksen og aspargesbønnene i 4-5 minutter, tilsett woksausen, og gi det hele et raskt oppkok.
Skjær kjøttet i skiver, og server det sammen med risen og grønnsaksmiksen. Kutt limen i båter, og server limebåtene til retten.
Vel bekomme!