Gratinerte kjøttboller med mozzarella, cherrytomatsalat og fullkornspasta

Gratinerte kjøttboller med mozzarella, cherrytomatsalat og fullkornspasta

3.8 (88)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
Liste
Liste
Bilder
Kjøttboller
360 g
Moste tomater
350 ml
Oregano
1 pakke
Revet mozzarella
100 g
(Melk, Laktose)
Fullkornspenne
200 g
(Gluten)
Hjertesalat
1 stk
Cherrytomater
250 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Kjøttbollene og tomatsausen kan også varmes i en kjele.

Sett stekeovnen på 225 grader.
Ha kjøttbollene i en ildfast form, og vend inn de moste tomatene og basilikum- og oreganokrydderet. Topp med mozzarellaen, og stek formen i ovnen i 15-20 minutter, eller til kjøttbollene er gjennomvarme.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skyll hjertesalaten og del den i grove biter. Kutt cherrytomatene i to. Bland tomatene og salaten sammen i en serveringsskål, og topp med litt olivenolje.
Vel bekomme!