Gratinerte kjøttboller med mozzarella, cherrytomatsalat og fullkornspasta
3.8 (88)
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Melk
Basisvarer:
- Olivenolje
Kjøttboller
360 g
Moste tomater
350 ml
Oregano
1 pakke
Revet mozzarella
100 g
Fullkornspenne
200 g
Hjertesalat
1 stk
Cherrytomater
250 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Kjøttbollene og tomatsausen kan også varmes i en kjele.
Sett stekeovnen på 225 grader.
Ha kjøttbollene i en ildfast form, og vend inn de moste tomatene og basilikum- og oreganokrydderet. Topp med mozzarellaen, og stek formen i ovnen i 15-20 minutter, eller til kjøttbollene er gjennomvarme.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skyll hjertesalaten og del den i grove biter. Kutt cherrytomatene i to. Bland tomatene og salaten sammen i en serveringsskål, og topp med litt olivenolje.
Vel bekomme!