Ravioli med bakte kyllingklubber og grønnsaker og grønn pestosaus

Ravioli med bakte kyllingklubber og grønnsaker og grønn pestosaus

Ny oppskrift
Under 40 min
8 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Cashewnøtter
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Hvetemel
  • olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Grønn paprika
1 stk
Tomater
2 stk
Rødløk
1 stk
Lettmelk
5 dl
(Melk, Laktose)
Grønn pesto
90 g
(Cashewnøtter, Melk, Laktose)
Kyllingklubber
1000 g
Ravioli med tomat og mozzarella
1 pakke
(Gluten, Egg, Laktose)
Ravioli med skinke og ost
1 pakke
(Gluten, Egg, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Skru på grillfunksjonen på ovnen de siste 2-3 minuttene av steketiden til kyllingen.

Sett stekeovnen på 220 grader. Bruk gjerne varmluftsfunksjonen.
Fordel kyllingen i en ildfast form, og ha over litt olje, salt og pepper. Stek formen i ovnen i 25-30 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt.
Kutt paprikaen i staver, skrell og kutt rødløken i mindre biter, og kutt tomatene i båter. Ha grønnsakene i en ildfast form, og vend inn litt olivenolje, salt og pepper. Stek formen i ovnen i ca. 15 minutter.
Smelt 2 ss smør i en kjele og rør inn 2 ss hvetemel. Spe på med melken, litt og litt, under omrøring. Kok opp, og rør inn pestoen. Smak til med salt og pepper. La sausen stå på lav varme frem til servering.
Kok opp ca. 2 liter vann med en klype salt. Kok raviolien i vannet i ca. 2 minutter. Sil av vannet før servering.
Vel bekomme!