Spicy søtpotetsuppe med stekte baconterninger og aspargesbønner servert med langbrød
Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Melk
Basisvarer:
Spicy søtpotetsuppe
700 g
Baconterninger
100 g
Grønne bønner
150 g
Kjerneblanding
1 pakke
Langbrød av fullkorn
2 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server langbrødene med litt godt smør.
Sett stekeovnen på 190 grader.
Ha søtpotetsuppen i en kjele og varm den opp på middels varme under omrøring.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme, stek baconterningene i 4-5 minutter. Tilsett aspargesbønnene og kjerneblandingen og stek videre i 2-3 minutter.
Varm langbrødene i ovnen i 2-3 minutter.
Topp suppen med baconterningene, aspargesbønnene og kjerneblandingen, og server langbrødene ved siden av.
Vel bekomme!