Spicy søtpotetsuppe med stekte baconterninger og aspargesbønner servert med langbrød

Spicy søtpotetsuppe med stekte baconterninger og aspargesbønner servert med langbrød

Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk

Basisvarer:
    Spicy søtpotetsuppe
    700 g
    (Melk, Laktose)
    Baconterninger
    100 g
    Grønne bønner
    150 g
    Kjerneblanding
    1 pakke
    Langbrød av fullkorn
    2 stk
    (Gluten)
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Server langbrødene med litt godt smør.

    Sett stekeovnen på 190 grader.
    Ha søtpotetsuppen i en kjele og varm den opp på middels varme under omrøring.
    Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme, stek baconterningene i 4-5 minutter. Tilsett aspargesbønnene og kjerneblandingen og stek videre i 2-3 minutter.
    Varm langbrødene i ovnen i 2-3 minutter. 
    Topp suppen med baconterningene, aspargesbønnene og kjerneblandingen, og server langbrødene ved siden av.
    Vel bekomme!