Laks med agurk- og reddiksalat, poteter og urtedressing
Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Eplesider-/hvitvinseddik
- pepper
- salt
- smør
- sukker
Poteter
400 g
Agurk
1 stk
Reddiker
1 pakke
Sukker
1 ts
Eplesider-/hvitvinseddik
2 ss
Laksefilet
325 g
Smør
Rømmekolle
1 pakke
Tzatzikikrydder
1 pakke
Sitron
1 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt finhakket hvitløk i urtedressingen for mer smak.
Kok potetene i 20-25 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Riv agurken og reddikene på et rivjern, og klem ut vannet med hendene. Bland sammen 1 ts sukker med 2 ss eplecider- eller hvitvinseddik og litt salt og pepper i en serveringsskål, og vend inn agurken og reddikene.
Bland tzatzikikrydderet sammen med rømmekollen i en serveringsskål.
Varm opp en stekepanne med 1 ss smør til middels høy varme. Stek fisken i 3-4 minutter på hver side.
Kutt sitronen i båter, og server sitronbåtene til retten.
Vel bekomme!