Soyaglasert kyllingfilet med ris og agurk- og mangosalat med sesamfrø
Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø
Basisvarer:
- Olje
- soyasaus
Basmatiris
125 g
Kyllingfilet
380 g
Mango
1 stk
Agurk
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Sesamfrø
1 pakke
Koriander
1 bunt
Soyasaus
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt finrevet ingefær i soyamarinaden for ekstra mye smak!
Tilbered risen som anvist på pakken.
Varm opp en tørr stekepanne til høy varme, og rist sesamfrøene i 1-2 minutter, til de er gylne. Legg sesamfrøene til side på en tallerken.
Finhakk korianderen. Bland korianderen og 5 spiseskjeer soyasaus sammen i en skål.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kyllingen i 2-3 minutter på hver side, ha i soyamarinaden, og la kyllingen trekke i marinaden i 2-3 minutter.
Skrell mangoen og fjern stenen. Kutt mangokjøttet og agurken i terninger. Skyll hjertesalaten og del den i grove biter. Bland agurken, hjertesalaten, mangoen og sesamfrøene sammen i en serveringsskål.
Vel bekomme!