Pasta med kremet pepperoni- og paprikasaus, sukkererter, spinat og Gran Biraghi

Pasta med kremet pepperoni- og paprikasaus, sukkererter, spinat og Gran Biraghi

Ny oppskrift
Under 25 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Egg
  • olje
  • pepper
  • salt
Farfalle
200 g
(Gluten)
Pepperoni
100 g
Spisspaprika
1 stk
Banansjalottløk
1 stk
Crème fraîche
150 g
(Laktose)
Spinat
50 g
Sukkererter
150 g
Gran Biraghi
1 pakke
(Melk, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt finhakket chili i sausen for ekstra spicy smak!

Kutt sukkerertene i to på langs. Skrell og finhakk banansjalottløken. Kutt spisspaprikaene i skiver, og skyll spinaten. Knekk 2 egg, og skill eggeplommene fra eggehvitene. Skjær pepperonien i strimler.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek pepperonistrimlene i 2-3 minutter, til de er gylne. Ha i banansjalottløken, sukkerertene og paprikaene, og stek videre i 2-3 minutter. Vend inn spinaten og crème fraîchen, og kok opp. Skru temperaturen ned til middels lav varme, og rør inn eggeplommene. Smak til med salt og pepper.
Sil vannet av pastaen, og ha pastaen tilbake i kjelen. Vend inn pepperoni- og paprikasausen, og topp med Gran Biraghi-osten.
Tips! Eggehvitene som blir igjen kan du bruke i bakst, omelett eller eggerøre senere i uken. Hvis eggehvitene oppbevares i en lufttett beholder i kjøleskapet, kan de faktisk holde i opptil tre uker.
Vel bekomme!