Kyllingwok med grønnsaker, risnudler og woksaus
Ny oppskrift
Under 40 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Bløtdyr·
- Fisk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Gulrøtter
2 stk
Grønn paprika
1/2 stk
Skivet kyllingfilet
350 g
Risnudler
180 g
Woksaus
1 pakke
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server retten med litt cashewnøtter!
Skrell og kutt gulrøttene i skiver. Kutt paprikaen i staver.
Varm opp en stor stekepanne eller en wokpanne med litt olje til høy varme. Stek kyllingen i 3-4 minutter, eller til den er gjennomstekt. Krydre med litt salt og pepper. Ha kyllingen over på en tallerken.
Tilbered nudlene som anvist på pakken.
Ha litt ny olje i stekepannen, og varm den opp igjen til høy varme. Wok grønnsakene fra punkt 2 i ca. 3 minutter. Ha kyllingen tilbake i pannen, tilsett woksausen og nudlene, og stek videre til alt er gjennomvarmt.
Vel bekomme!