Kyllingwok med grønnsaker, risnudler og woksaus

Kyllingwok med grønnsaker, risnudler og woksaus

Ny oppskrift
Under 40 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Bløtdyr
    ·
  • Fisk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Gulrøtter
2 stk
Grønn paprika
1/2 stk
Skivet kyllingfilet
350 g
Risnudler
180 g
Woksaus
1 pakke
(Fisk, Bløtdyr)
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server retten med litt cashewnøtter!

Skrell og kutt gulrøttene i skiver. Kutt paprikaen i staver.
Varm opp en stor stekepanne eller en wokpanne med litt olje til høy varme. Stek kyllingen i 3-4 minutter, eller til den er gjennomstekt. Krydre med litt salt og pepper. Ha kyllingen over på en tallerken.
Tilbered nudlene som anvist på pakken. 
 Ha litt ny olje i stekepannen, og varm den opp igjen til høy varme. Wok grønnsakene fra punkt 2 i ca. 3 minutter. Ha kyllingen tilbake i pannen, tilsett woksausen og nudlene, og stek videre til alt er gjennomvarmt.
Vel bekomme!