Kyllingsalat med ravioli, cherrytomater, ruccola, pinjekjerner og grana padano
4.32 (81)
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Gluten·
- Melk
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
- pepper
- salt
Ravioli med fire oster
1 pakke
Ravioli med steinsopp
1 pakke
Strimlet kyllingbryst
300 g
Cherrytomater
250 g
Rødløk
1 stk
Ruccola
50 g
Grana Padano
1 stk
Pinjekjerner
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Krydre kyllingen med ditt favorittkrydder.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Skrell og kutt rødløken i skiver. Fordel cherrytomatene og rødløken i en ildfast form, og vend inn litt olivenolje og salt. Stek i formen i 12-15 minutter.
Varm opp en tørr stekepanne til høy varme, og rist pinjekjernene i 30-60 sekunder. Legg pinjekjernene i en skål.
Ha litt olje i stekepannen og varm den opp igjen til høy varme. Stek kyllingen i 4-5 minutter, eller til den er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper.
Tilbered raviolien og tortellinien som anvist på pakkene.
Skyll ruccolaen i kaldt vann. Riv grana padano-osten på et rivjern.
Bland kyllingen sammen med pastaen, cherrytomatene, rødløken og ruccolaen i en stor serveringsskål. Topp med osten og pinjekjernene.
Fun fact! Ruccola er egentlig ikke en salat, men en italiensk kåltype. Den har en krydret, sennepsaktig smak, hvilket gjør den perfekt til å sette et skarpt og krydret preg på blant annet salater, lasagne, pizza og pastaretter.
Vel bekomme!