Kyllingsalat med ravioli, cherrytomater, ruccola, pinjekjerner og grana padano

Kyllingsalat med ravioli, cherrytomater, ruccola, pinjekjerner og grana padano

4.32 (81)
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Ravioli med fire oster
1 pakke
(Gluten, Egg, Laktose)
Ravioli med steinsopp
1 pakke
(Gluten, Egg, Laktose)
Strimlet kyllingbryst
300 g
Cherrytomater
250 g
Rødløk
1 stk
Ruccola
50 g
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Pinjekjerner
1 pakke
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Krydre kyllingen med ditt favorittkrydder.

Sett stekeovnen på 220 grader.
Skrell og kutt rødløken i skiver. Fordel cherrytomatene og rødløken i en ildfast form, og vend inn litt olivenolje og salt. Stek i formen i 12-15 minutter. 
Varm opp en tørr stekepanne til høy varme, og rist pinjekjernene i 30-60 sekunder. Legg pinjekjernene i en skål.
Ha litt olje i stekepannen og varm den opp igjen til høy varme. Stek kyllingen i  4-5 minutter, eller til den er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper. 
Tilbered raviolien og tortellinien som anvist på pakkene. 
Skyll ruccolaen i kaldt vann. Riv grana padano-osten på et rivjern. 
Bland kyllingen sammen med pastaen, cherrytomatene, rødløken og ruccolaen i en stor serveringsskål. Topp med osten og pinjekjernene.
Fun fact! Ruccola er egentlig ikke en salat, men en italiensk kåltype. Den har en krydret, sennepsaktig smak, hvilket gjør den perfekt til å sette et skarpt og krydret preg på blant annet salater, lasagne, pizza og pastaretter.
Vel bekomme!