Kremet linguine med kylling, sjampinjong og aspargesbønner

Kremet linguine med kylling, sjampinjong og aspargesbønner

3.93 (92)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Gluten

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • soyasaus
Linguine
250 g
(Gluten, Egg)
Grønne bønner
150 g
Banansjalottløk
1 stk
Prinsessefilet av kylling
250 g
Minisjampinjong
100 g
Crème fraîche
150 g
(Laktose)
Koriander og kruspersille
1/2 pakke
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek soppen sammen med litt presset eller finhakket hvitløk for ekstra mye smak!

Tilbered pastaen som anvist på pakken. Kok aspargesbønnene sammen med pastaen de siste 3 minuttene av pastaens koketid. 
 Skrell og finhakk banansjalottløken, og kutt soppene i to. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingen i 2-3 minutter, eller til den begynner å få en gyllen stekeskorpe. Tilsett soppen og banansjalottløken, og stek det hele videre i 3-4 minutter, eller til soppen er gyllen og kyllingen er gjennomstekt. Tilsett deretter crème fraîchen og 1 dl vann, og gi det hele et oppkok. Smak til med ca. 2 ss soyasaus og litt pepper.
Hell vannet av den ferdigkokte pastaen og aspargesbønnene, ha pastaen og bønnene tilbake i kjelen, og vend inn kylling- og soppsausen.
Finhakk kruspersillen fra urtepakken og strø den over retten ved servering.
Vel bekomme!