Kremede pastaskjell med røkelaks, asparges og spinat

Kremede pastaskjell med røkelaks, asparges og spinat

Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
Pastaskjell
400 g
Asparges
250 g
Banansjalottløk
1 stk
Spinat
200 g
Lett crème fraîche
300 g
(Melk, Laktose)
Sitron
1 stk
Røkelaks
300 g
(Fisk)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp retten med litt revet parmesan eller grana padano.

Tilbered pastaen som anvist på pakken. 
Fjern de nederste 2 cm på hver asparges, og kutt aspargesene i grove biter. Kok aspargesbitene sammen med pastaen de siste 3 minuttene av pastaens koketid.
Skrell og finhakk banansjalottløken, og skyll spinaten i kaldt vann. Del røkelaksen i mindre biter. 
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels varme, og stek løken i noen minutter, til den er blank. Tilsett spinaten og stek videre til den "faller sammen". Ha i crème fraîchen og 1 dl vann. Gi det hele et oppkok, og vend inn røkelaksen.
Vend pastasausen inn med pastaen og aspargesbitene, og smak til med pepper og saft fra ca. 1/4 av sitronen. 
Kutt resten av sitronen i båter, og server sitronbåtene til retten. 
Vel bekomme!