Grønnsakssuppe med rotgrønnsaker, purreløk og mager kjøttpølse
Ny oppskrift
Under 30 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Sennep·
- Selleri
Basisvarer:
- Pepper
- salt
Grønnsaksbuljong
2 pakke
Rotgrønnsaker i terninger
300 g
Purreløk
1 stk
Bakepotet
1 stk
Magre kjøttpølser
400 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server suppen med godt brød og smør.
Sett en kjele med 1,2 liter vann og grønnsaksbuljongen på kok.
Del purreløken i to på langs, og skyll den i kaldt vann. Skrell bakepoteten. Kutt bakepoteten og ønsket mengde av purreløken i terninger. Skjær pølsene i biter.
Kok potetterningene og rotgrønnsakene i kjelen fra punkt 1 i 15-20 minutter. Ha i pølsene de siste ca. 5 minuttene av koketiden og ha i purreløken de siste ca. 2 minuttene. Smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!