Grønnsakssuppe med rotgrønnsaker, purreløk og mager kjøttpølse

Grønnsakssuppe med rotgrønnsaker, purreløk og mager kjøttpølse

Ny oppskrift
Under 30 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Sennep
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Pepper
  • salt
Grønnsaksbuljong
2 pakke
Rotgrønnsaker i terninger
300 g
(Selleri)
Purreløk
1 stk
Bakepotet
1 stk
Magre kjøttpølser
400 g
(Sulfitt, Sennep, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server suppen med godt brød og smør.

Sett en kjele med 1,2 liter vann og grønnsaksbuljongen på kok.
Del purreløken i to på langs, og skyll den i kaldt vann. Skrell bakepoteten. Kutt bakepoteten og ønsket mengde av purreløken i terninger. Skjær pølsene i biter.
 Kok potetterningene og rotgrønnsakene i kjelen fra punkt 1 i 15-20 minutter. Ha i pølsene de siste ca. 5 minuttene av koketiden og ha i purreløken de siste ca. 2 minuttene. Smak til med salt og pepper. 
Vel bekomme!