Penne av fullkorn i kremet saus med laks og erter
Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
6 pers
6 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sennep·
- Gluten·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Fullkornspenne
400 g
Fullkornspenne
200 g
Gul løk
1 stk
Lett crème fraîche
1 pakke
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Fiskekrydder
1 pakke
Laksefilet
600 g
Erter
250 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend inn litt finhakket persille i sausen før servering!
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skrell og finhakk løken. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme, og stek løken i et par minutter, til den er blank. Tilsett crème fraîchen, grønnsaksbuljongen og fiskekrydderet, og spe på med vann til blandingen har ønsket konsistens. La det hele småkoke i ca. 5 minutter.
Skjær laksen i terninger. Ha laksen og ertene i sausen fra punkt 2, og la det trekke under lokk i 3-5 minutter. Smak til med pepper.
Vend sausen inn med pastaen før servering, eller server pastaen og sausen hver for seg.
Vel bekomme!