Penne av fullkorn i kremet saus med laks og erter

Penne av fullkorn i kremet saus med laks og erter

Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

6 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sennep
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Fullkornspenne
400 g
(Hvete)
Fullkornspenne
200 g
(Gluten)
Gul løk
1 stk
Lett crème fraîche
1 pakke
(Melk, Laktose)
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Fiskekrydder
1 pakke
(Sennep)
Laksefilet
600 g
(Fisk)
Erter
250 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend inn litt finhakket persille i sausen før servering!

Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skrell og finhakk løken. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme, og stek løken i et par minutter, til den er blank. Tilsett crème fraîchen, grønnsaksbuljongen og fiskekrydderet, og spe på med vann til blandingen har ønsket konsistens. La det hele småkoke i ca. 5 minutter.
Skjær laksen i terninger. Ha laksen og ertene i sausen fra punkt 2, og la det trekke under lokk i 3-5 minutter. Smak til med pepper.
Vend sausen inn med pastaen før servering, eller server pastaen og sausen hver for seg.
Vel bekomme!