Vietnamesisk nudelsalat med soyamarinert svinenakke og frisk koriander

Vietnamesisk nudelsalat

med soyamarinert svinenakke og frisk koriander
Ny oppskrift
Under 30 min
13 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • sukker
Glutenfri soyasaus
1 pose
(Soya)
Hoisinsaus
1 pakke
(Soya, Sesamfrø)
Five spice
1 pakke
Svinenakke i skiver
300 g
Olje
1 ss
Chili
½ stk
Hvitløksfedd
1 stk
Koriander
½–1 bunt
Sesam- og chilisaus
1 pakke
(Fisk, Soya, Sesamfrø)
Lime
1 stk
Sukker
1 ts
Agurk
½–1 stk
Delt kinakål
200 g
Gulrot
1 stk
Eggnudler
125 g
(Egg, Hvete)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
784 kcal
Fett:
38 g
Karbohydrater:
70 g
Protein:
41 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

 Bland sammen soyasausen, hoisinsausen, five spice- krydderet og 1 ss olje i en bolle. Ha kjøttet i bollen med marinaden og bland godt sammen.
 Skyll og finhakk ønsket mengde av chilien, og skrell og finhakk hvitløken. Skyll korianderen, og plukk bladene av stilkene. Finhakk korianderstilkene, og ha det i en skål sammen med sesam- og chilisausen, chilien, hvitløken, saften fra limen og 1 ts sukker. Grovhakk korianderbladene og sett til side til servering. 
Skyll agurken og kinakålen, og skrell gulroten. Del agurken på langs og skrap ut den bløte innmaten med en skje. Kutt resten av agurken i skiver. Kutt kinakålen i strimler, og grovriv gulroten på et rivjern.
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 3–4 minutter på hver side, eller til det er gjennomstekt. Legg kjøttet over på en skjærefjøl, og la det hvile frem til servering.
 Kok nudlene som anvist på pakken. 
Skjær kjøttet i tynne skiver. Fordel nudlene i skåler og topp med grønnsakene, kjøttet og den hakkede korianderen. 
Vel bekomme!