Gratinert fiskeform med crème fraîche, purreløk, paprika og fullkornsris
Ny oppskrift
Under 40 min
8 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Purreløk
1 stk
Tomat
1 stk
Rød paprika
1 stk
Torskefilet
675 g
Lett crème fraîche
300 g
Mexican BBQ
1 pakke
Revet mozzarella
100 g
Fullkornsris
250 g
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha ditt favorittkrydder i vannet når du koker risen!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Kutt purreløken i to på langs, og skyll den godt i kaldt vann. Kutt purreløken i skiver, og kutt tomaten og paprikaen i terninger.
Ha litt olje i bunnen av en ildfast form. Fordel fisken i formen og krydre den med salt og pepper.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Bland crème fraîchen, det meksikanske grillkrydderet og litt salt og pepper sammen i en skål. Fordel blandingen over fisken, og legg grønnsakene fra punkt 2 på toppen. Strø over mozzarellaen, og stek formen i ovnen i 10-15 minutter, eller til fisken er gjennomstekt.
Vel bekomme!