Gratinert fiskeform med crème fraîche, purreløk, paprika og fullkornsris

Gratinert fiskeform med crème fraîche, purreløk, paprika og fullkornsris

Ny oppskrift
Under 40 min
8 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Purreløk
1 stk
Tomat
1 stk
Rød paprika
1 stk
Torskefilet
675 g
(Fisk)
Lett crème fraîche
300 g
(Melk, Laktose)
Mexican BBQ
1 pakke
(Sulfitt)
Revet mozzarella
100 g
(Melk, Laktose)
Fullkornsris
250 g
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha ditt favorittkrydder i vannet når du koker risen!

Sett stekeovnen på 220 grader.
Kutt purreløken i to på langs, og skyll den godt i kaldt vann. Kutt purreløken i skiver, og kutt tomaten og paprikaen i terninger.
Ha litt olje i bunnen av en ildfast form. Fordel fisken i formen og krydre den med salt og pepper.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Bland crème fraîchen, det meksikanske grillkrydderet og litt salt og pepper sammen i en skål. Fordel blandingen over fisken, og legg grønnsakene fra punkt 2 på toppen. Strø over mozzarellaen, og stek formen i ovnen i 10-15 minutter, eller til fisken er gjennomstekt.
Vel bekomme!