Pitabrød med chilistekt halloumi, avokado og salat
Vegetar

Pitabrød med chilistekt halloumi

avokado og salat
Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Pitabrød
8 stk
(Hvete, Rug)
Tomater
2 stk
Tobladssalat
100 g
Avokado
1 stk
Lettmajones
1 pakke
(Egg)
Urtemiks
1 pakke
Halloumi
400 g
(Melk, Laktose)
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
878 kcal
Fett:
45 g
Karbohydrater:
81 g
Protein:
37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Sett stekeovnen på 230 grader varmluft. 
Skyll tomatene og salaten, og kutt tomatene i skiver. Skjær et snitt rundt avokadoen, vri halvdelene fra hverandre og fjern steinen. Løft avokadokjøttet ut med skje, og kutt det i skiver. Legg salaten, tomat- og avokadoskivene på et fat, og krydre skivene med litt salt og pepper. Ha majonesen i en skål, og smak til med urtemiksen.
Varm pitabrødene i ovnen i 4–5 minutter før servering. 
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek halloumiskivene i omtrent 2 minutter på hver side, til de er gylne. Ha i ingefærblandingen når skivene snus, og øs det godt over halloumien.
Kutt halloumien i skiver, og fyll pitabrødene etter eget ønske. 
Vel bekomme!