Vegetar
Pitabrød med chilistekt halloumi
avokado og salatNy oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Pitabrød
8 stk
Tomater
2 stk
Tobladssalat
100 g
Avokado
1 stk
Lettmajones
1 pakke
Urtemiks
1 pakke
Halloumi
400 g
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 878 kcal
- Fett:
- 45 g
- Karbohydrater:
- 81 g
- Protein:
- 37 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
Skyll tomatene og salaten, og kutt tomatene i skiver. Skjær et snitt rundt avokadoen, vri halvdelene fra hverandre og fjern steinen. Løft avokadokjøttet ut med skje, og kutt det i skiver. Legg salaten, tomat- og avokadoskivene på et fat, og krydre skivene med litt salt og pepper. Ha majonesen i en skål, og smak til med urtemiksen.
Varm pitabrødene i ovnen i 4–5 minutter før servering.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek halloumiskivene i omtrent 2 minutter på hver side, til de er gylne. Ha i ingefærblandingen når skivene snus, og øs det godt over halloumien.
Kutt halloumien i skiver, og fyll pitabrødene etter eget ønske.
Vel bekomme!