Stirfry med plantebaserte chunks, nudler, paprika og peanøtter

Stirfry med plantebaserte chunks

nudler, paprika og peanøtter
Ny oppskrift
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Nøtter
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • vann
Eggenudler
250 g
(Egg, Hvete)
Spinat
100 g
Gul paprika
1 stk
Rød paprika
1 stk
Kinesisk wok- og dippsaus
2 pakke
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Maisstivelse
1 pakke
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Plantebaserte chunks
560 g
Vann
1 dl
Peanøtter
1 pakke
(Peanøtter, Nøtter)
Koriander
1 bunt
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
698 kcal
Fett:
31 g
Karbohydrater:
65 g
Protein:
39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend gjerne de ferdigkokte nudlene inn i stirfryen.

Skyll spinaten og paprikaene. Kutt paprikaene i strimler. Ha den kinesiske woksausen, maisstivelsen, buljongen og 1 dl vann i et litermål, og rør det godt sammen.
Tilbered nudlene som anvist på pakkene. Vend inn litt olje i de ferdigkokte nudlene for å forhindre at de klistrer seg sammen.
Varm opp en stor stekepanne eller wokpanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek de plantebaserte chunksene under omrøring i omtrent 3 minutter, eller til de er gylne. Tilsett paprikaen, og stek videre i 2 minutter. Ha i wokblandingen fra punkt 1, gi det er oppkok, og la det småkoke på lav varme i 2 minutter. Vend inn spinaten rett før servering (se tips). 
Vel bekomme!