Stirfry med plantebaserte chunks
nudler, paprika og peanøtterNy oppskrift
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Egg·
- Hvete·
- Peanøtter·
- Nøtter·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- vann
Eggenudler
250 g
Spinat
100 g
Gul paprika
1 stk
Rød paprika
1 stk
Kinesisk wok- og dippsaus
2 pakke
Maisstivelse
1 pakke
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Plantebaserte chunks
560 g
Vann
1 dl
Peanøtter
1 pakke
Koriander
1 bunt
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 698 kcal
- Fett:
- 31 g
- Karbohydrater:
- 65 g
- Protein:
- 39 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend gjerne de ferdigkokte nudlene inn i stirfryen.
Skyll spinaten og paprikaene. Kutt paprikaene i strimler. Ha den kinesiske woksausen, maisstivelsen, buljongen og 1 dl vann i et litermål, og rør det godt sammen.
Tilbered nudlene som anvist på pakkene. Vend inn litt olje i de ferdigkokte nudlene for å forhindre at de klistrer seg sammen.
Varm opp en stor stekepanne eller wokpanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek de plantebaserte chunksene under omrøring i omtrent 3 minutter, eller til de er gylne. Tilsett paprikaen, og stek videre i 2 minutter. Ha i wokblandingen fra punkt 1, gi det er oppkok, og la det småkoke på lav varme i 2 minutter. Vend inn spinaten rett før servering (se tips).
Vel bekomme!