Grønn curry med grønnsaker, servert med stekte glutenfrie brødskiver

Grønn curry med grønnsaker, servert med stekte glutenfrie brødskiver

Ny oppskrift
Under 40 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Olivenolje
    • olje
    • pepper
    • salt
    Salatkylling
    300 g
    Kokosmelk
    400 ml
    Rød paprika
    1 stk
    Gul løk
    1 stk
    Grønn currypaste
    1 pakke
    Gulrot
    1 stk
    Hønsebuljong
    1 pakke
    Lime
    1 stk
    Glutenfrie brødskiver
    2 stk
    Olivenolje
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Vær forsiktig når du tilsetter currypasten, det tar litt tid før smaken setter seg, og det blir fort sterkt!

    Sett stekeovnen på 200 grader.
    Skrell og finhakk løken. Kutt paprikaen i strimler. Skrell og kutt gulroten i terninger.
     Varm opp stekegryte eller en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek løken, paprikaen og gulrøttene i 2-3 minutter. Tilsett kyllingen, hønsebuljongen, kokosmelken, 2 dl vann, og 1 ts currypaste, og kok opp. La det hele småkoke i 5-6 minutter. Smak til med salt, pepper, saft fra limen og eventuelt litt mer currypaste rett før servering.
    Ha litt olivenolje, salt og pepper på de glutenfrie skivene, og varm dem i ovnen i ca. 2 minutter.
    Vel bekomme!