Grønn curry med grønnsaker, servert med stekte glutenfrie brødskiver
Ny oppskrift
Under 40 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
- pepper
- salt
Salatkylling
300 g
Kokosmelk
400 ml
Rød paprika
1 stk
Gul løk
1 stk
Grønn currypaste
1 pakke
Gulrot
1 stk
Hønsebuljong
1 pakke
Lime
1 stk
Glutenfrie brødskiver
2 stk
Olivenolje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vær forsiktig når du tilsetter currypasten, det tar litt tid før smaken setter seg, og det blir fort sterkt!
Sett stekeovnen på 200 grader.
Skrell og finhakk løken. Kutt paprikaen i strimler. Skrell og kutt gulroten i terninger.
Varm opp stekegryte eller en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek løken, paprikaen og gulrøttene i 2-3 minutter. Tilsett kyllingen, hønsebuljongen, kokosmelken, 2 dl vann, og 1 ts currypaste, og kok opp. La det hele småkoke i 5-6 minutter. Smak til med salt, pepper, saft fra limen og eventuelt litt mer currypaste rett før servering.
Ha litt olivenolje, salt og pepper på de glutenfrie skivene, og varm dem i ovnen i ca. 2 minutter.
Vel bekomme!