Paprikakydret tofu med coleslaw og urtecouscous i salatskåler
Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Hvetemel
- olje
- pepper
- salt
- soyasaus
Tofu
1 pakke
Paprikakrydder
1/2 pakke
Bladpersille
1 pakke
Couscous med urter
125 g
Gulrot
1 stk
Rødbete
1/2 stk
Finsnittet hodekål
150 g
Vegansk majones
1/2 pakke
Hjertesalat
1 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Legg et par salatblader med motsatt ende oppå hverandre for mer stabile «skåler».
Bryt tofuen i store, grove biter med hendene og ha den i en stor bolle. Vend inn to flate spiseskjeer hvetemel, paprikakrydderet og litt salt og pepper. Bland godt. Varm opp en stor stekepanne med litt olje til høy varme. Stek tofuen i 10-15 minutter, til den er sprø og gyllen. La tofuen ligge i ro mellom hver gang du snur den, slik at den får en gyllen stekeskorpe. Smak til med et par spiseskjeer soyasaus.
Finhakk bladpersillen. Tilbered couscousen som anvist på pakken, og vend inn halvparten av persillen når couscousen er ferdig.
Skrell og grovriv gulroten og rødbeten. Ha den finsnittede hodekålen i en stor serveringsbolle. Bland inn gulroten, rødbeten, majonesen og resten av persillen. Smak til med salt og pepper.
Skyll hjertesalaten og kutt av stilken.
Bruk bladene fra hjertesalaten som "skåler" og fyll dem med couscousen, tofuen og coleslawen. Håper det smaker!
Vel bekomme!