Teriyakibakt laks i hjertesalat med mango, koriander og jasminris

Teriyakibakt laks i hjertesalat med mango, koriander og jasminris

Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
Liste
Liste
Bilder
Jasminris
150 g
Laksefilet
325 g
(Fisk)
Teriyakisaus
1 pakke
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Hjertesalat
1 stk
Mango
1 stk
Tomat
1 stk
Koriander og kruspersille
1/2 pakke
Lime
1 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vil du ikke bruke salatbladene som skåler? Del bladene i biter og bland dem sammen med mango- og tomatbitene.

Sett stekeovnen på 200 grader. 
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skjær laksen i terninger, og ha terningene i en smurt ildfast form. Vend inn teriyakisausen, og stek formen i ovnen i ca. 8 minutter, eller til fisken er gjennomtekt. 
Skrell mangoen, fjern stenen og kutt mangokjøttet i terninger. Kutt tomaten i terninger. Plukk bladene av hjertesalaten, og skyll salatbladene i kaldt vann.
Grovhakk korianderen fra urtepakken, og kutt limen i båter. Legg hjertesalatbladene utover et fat, som små "skåler", og fyll dem med risen, laksen og tomat- og mangoterningene. Server korianderen og limebåtene ved siden av. 
Vel bekomme!