Teriyakibakt laks i hjertesalat med mango, koriander og jasminris
Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Fisk·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
Jasminris
150 g
Laksefilet
325 g
Teriyakisaus
1 pakke
Hjertesalat
1 stk
Mango
1 stk
Tomat
1 stk
Koriander og kruspersille
1/2 pakke
Lime
1 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vil du ikke bruke salatbladene som skåler? Del bladene i biter og bland dem sammen med mango- og tomatbitene.
Sett stekeovnen på 200 grader.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skjær laksen i terninger, og ha terningene i en smurt ildfast form. Vend inn teriyakisausen, og stek formen i ovnen i ca. 8 minutter, eller til fisken er gjennomtekt.
Skrell mangoen, fjern stenen og kutt mangokjøttet i terninger. Kutt tomaten i terninger. Plukk bladene av hjertesalaten, og skyll salatbladene i kaldt vann.
Grovhakk korianderen fra urtepakken, og kutt limen i båter. Legg hjertesalatbladene utover et fat, som små "skåler", og fyll dem med risen, laksen og tomat- og mangoterningene. Server korianderen og limebåtene ved siden av.
Vel bekomme!