Lasagne med mozzarella servert med frisk cherrytomatsalat
Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Gluten·
- Hvete·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Olivenolje
- pepper
- salt
Bolognese med kjøtt
600 g
Ferske lasagneplater
250 g
Bechamelsaus
300 g
Fersk mozzarella
1 pakke
Hjertesalat
1 stk
Cherrytomater
250 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Punkt 2 kan droppes hvis du legger til 5 minutter med steketid i ovnen.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Varm opp bolognesebasen i en kjele på middels høy varme. Rør om innimellom.
Ha litt olivenolje i bunnen av en ildfast form, og fordel bolognesesausen, bechamelsausen og lasagneplatene lagvis i formen. La det øverste laget være bechamelsaus. Riv mozzarellaen i små biter med hendene og fordel osten i oppå det øverste laget med saus. Stek lasagnen i ovnen i 10-15 minutter, eller til den er gjennomvarm og osten har smeltet.
Del hjertesalaten i grove biter, og kutt cherrytomatene i to. Bland tomatene og salaten sammen i en skål, og vend inn litt olivenolje, salt og pepper.
Vel bekomme!