Lasagne med mozzarella servert med frisk cherrytomatsalat

Lasagne med mozzarella servert med frisk cherrytomatsalat

Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • pepper
  • salt
Bolognese med kjøtt
600 g
(Selleri)
Ferske lasagneplater
250 g
(Gluten, Egg)
Bechamelsaus
300 g
(Hvete, Melk, Laktose)
Fersk mozzarella
1 pakke
(Melk, Laktose)
Hjertesalat
1 stk
Cherrytomater
250 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Punkt 2 kan droppes hvis du legger til 5 minutter med steketid i ovnen.

Sett stekeovnen på 220 grader.
Varm opp bolognesebasen i en kjele på middels høy varme. Rør om innimellom.
 Ha litt olivenolje i bunnen av en ildfast form, og fordel bolognesesausen, bechamelsausen og lasagneplatene lagvis i formen. La det øverste laget være bechamelsaus. Riv mozzarellaen i små biter med hendene og fordel osten i oppå det øverste laget med saus. Stek lasagnen i ovnen i 10-15 minutter, eller til den er gjennomvarm og osten har smeltet.
Del hjertesalaten i grove biter, og kutt cherrytomatene i to. Bland tomatene og salaten sammen i en skål, og vend inn litt olivenolje, salt og pepper.
Vel bekomme!