Sommer på menyen

Asparges, reddiker og sommerkål. Søte, røde tomater. Fantastiske grønnsaker som skinner om sommeren. Kokk og kreatør Magnus Sjøberg er inspirert, og har laget fem sommerlige retter til menyen i Adams Matkasse. Magnus er en erfaren kokk og kokebokforfatter – en av Adams skarpeste kniver. Han har laget retter som er perfekte når gradene kryper oppover, som kan nytes både inne og ute. Sukkersaltet laks med asparges og sommerkål? Eller hva med kyllinggyros med middelhavspoteter og tomatsalat?

Uansett hva du velger, kan vi love at du får en smak av sommer.

Bestill en av våre matkasser - deretter kan du skreddersy din egen meny. Du finner alle rettene under «Sommerlige retter» der du velger retter selv.

Magnus bak kjøkkendisken

Magnus' sommerfavoritter

Magnus er en av Adams mest erfarne kokker, og har latt seg inspirere av sesongens grønnsaker - fem nydelige sommerretter er resultatet. Sitronrisotto, kyllinggyros, sukkersaltet laks eller røkt svinekam? Magnus har satt sitt kvalitetsstempel på sommerens beste retter!

Illustrasjon av sommerkål

God sommerkål!

Plutselig står solen står høyt på himmelen, og kveldene strekker seg ut i det uendelige. Det lukter av nyslått gress, og fuglene kvitrer om kapp. Noe av det beste med sommeren? Det må være råvarene - og spesielt sommerkålen. Sprø, sødmefylt og nydelig. Enkelt dampet i smør, med en frisk og nøtteaktig smak. Eller rå, i en sprø salat. Kanskje i en friskcoleslaw, som en herlig krønsj til grillmaten? Uansett hvordan du velger å servere sommerkålen, vil den ikke skuffe. God sommer, fra oss i Adams Matkasse.

Våre middager

Sett sammen din egen meny, eller velg en fast matkasse