Adams kokketeam: Nina, Magnus, Adam og Karin

ADAMS KOKKETEAM

Vi hadde ikke vært Adams Matkasse uten Adams kokketeam! Les videre for å bli kjent med Adams eminente kolleger. Det er disse erfarne kokkene som lager rettene på menyen!

Karin bak kjøkkendisken

Karin Hertzenberg

Når Karin lager risotto, er hun i sitt ess – enkelhet og smak i skjønn forening, akkurat som oppskriftene hun utvikler for Adams Matkasse. Med erfaring fra Oslos beste restauranter (bl.a. Arakataka, Kontrast, og Maaemo), har Karin tatt sin ekspertise til Adams kjøkken. Inspirert av sesongens råvarer, har hun en unik arbeidsmetode hvor hun visualiserer rettene gjennom å tegne dem på papir før de blir til virkelighet på kjøkkenet. Hennes favorittingrediens? Soyasaus – en allsidig smakshever for alt fra brun saus og bolognese til sopprisotto.

Nina bak kjøkkendisken

Nina Ween

Når det står meksikansk mat på bordet, blir Nina lykkelig. Den drevne kokken har jobbet på bl.a Ylajali, Arakataka og Sawan, var konditorsjef på the Thief Hotel – og nå lager hun retter for Adams Matkasse. Hjemme serverer hun mat på selvlaget servise, og frokosten består ofte av egenproduserte surdeigsbrød. Det er kanskje den beste bekreftelsen på Ninas kompetanse, for alle som har prøvd, vet at surdeig kan være vanskelig å hanskes med. Nina har stor suksess på sosiale medier, og driver Instagramkontoen gode_greier, med ca 50 000 følgere!

Magnus bak kjøkkendisken

Magnus Sjøberg

Magnus er en av Adams skarpeste kniver. Med lang erfaring som kokk, kokebokforfatter og oppskriftskreatør, lar han seg inspirere av sesongens grønnsaker når han skriver oppskrifter for Adams Matkasse. Det beste Magnus kan få servert er langtidskokt kjøtt, og som en ekte fagmann har han en nerdete interesse for mel – det kommer nemlig godt med når man skal lage både hjemmelaget pasta og pizza fra bunnen. Selv mener han at ananas er undervurdert på pizza, uten at vi trekker hans ekspertise i tvil av den grunn.

Våre middager

Sett sammen din egen meny, eller velg en fast matkasse