Digge salater - sommer på tallerkenen

Sol i ansiktet, varm kveldsbris og noe friskt på tallerkenen. Finnes det egentlig noe som gir mer sommerfølelse enn en skikkelig god salat? Vi synes ikke det, derfor har vi satt sammen fem utradisjonelle salater som kombinerer sprø teksturer, friske grønnsaker og inspirerende dressinger. De er raske å lage, lette å dele og fulle av smak – perfekte i hagen, på brygga eller rundt kjøkkenbordet.

Du finner alle rettene på menyen under kategorien «Verden rundt» i uke 25-30.

Alle våre digge salater

Salat

Salat

Hjertesalat, romanosalat, friséesalat, ekebladsalat, lollosalat. Salat er ikke bare salat. Noen er saftige og sprø, andre er aromatiske, krydrede og bitre. Det er ikke bare å bytte ut den ene med den andre, en cæsarsalat blir ikke en cæsarsalat uten den kraftige romanoen. Den krydrede ruccolaen må brukes med omhu, men når den brukes riktig? Ingen annen salat kan sette et så distinkt preg på retten.

Sommeren er salatenes tid. Å nyte den sene ettermiddagens siste solstråler i hagen med gode venner og en frisk, deilig salat. Noe godt i glasset. Det trenger ikke å være mer komplisert enn det.