Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

Hos oss i Adams står bekjempelse av matsvinn høyt på agendaen. Med oss i denne kampen har vi heldigvis også våre fantastiske leverandører. Som Huseby Gård i Lier.

På gården i Huseby har de virkelig fokus på utnyttelse av hele råvaren. For eksempel sendes kålroten med best kvalitet som hele eller halve biter i matkassene, mens kålroten med små skader brukes til å lage staver, terninger, puréer og lignende. Det som kuttes vekk brukes som dyrefor. På Huseby Gård bidrar dette til mer enn 50 tonn redusert matsvinn per år.

Kokkene og menyteamene hos Adams samarbeider tett med leverandørene våre for å sammen utvikle de beste oppskriftene og finne de mest bærekraftige måtene å utnytte råvarene på, slik at vi sammen kan bidra til å bekjempe matsvinn.

Image alt text

Image alt text

Vi jobber med bærekraft i alle ledd

Vil du vite mer?