Slik deler du et granateple

Slik deler du et granateple

Granateplet er en eksotisk frukt, som med unntak av navnet har lite til felles med eplet. Granateplekjernene smaker søtt og syrlig på samme tid, og passer utmerket til for eksempel salater, wraps og desserter.

Finn frem et skjærebrett, en kniv, en skje og en skål. Granateplet inneholder mye farge som kan sette seg på klærne, så bruk gjerne et forkle når du skal kutte det opp.

  1. Kutt av toppen på granateplet.
  2. Kutt et snitt i skallet langs hver «vegg», og brett ut granateplebåtene.
  3. Pill ut kjernene med fingrene, eller bank granateplet med baksiden av en skje, slik at kjernene løsner.
  4. Det er kun de røde granateplekjernene som skal spises.

Voilá!

TIPSPrøv granateple i denne nydelige laksewrappen!


Siste poster

Det er enkelt å bestille matkasse

Det er enkelt å bestille matkasse

LES MER
Vinterfrisk kålsalat

Vinterfrisk kålsalat

LES MER
Nå er skreien her

Nå er skreien her

LES MER
Adam lager pizza med villhjort fra Røros

Adam lager pizza med villhjort fra Røros

LES MER