Slik deler du et granateple

Slik deler du et granateple

Granateplet er en eksotisk frukt, som med unntak av navnet har lite til felles med eplet. Granateplekjernene smaker søtt og syrlig på samme tid, og passer utmerket til for eksempel salater, wraps og desserter.

Finn frem et skjærebrett, en kniv, en skje og en skål. Granateplet inneholder mye farge som kan sette seg på klærne, så bruk gjerne et forkle når du skal kutte det opp.

  1. Kutt av toppen på granateplet.
  2. Kutt et snitt i skallet langs hver «vegg», og brett ut granateplebåtene.
  3. Pill ut kjernene med fingrene, eller bank granateplet med baksiden av en skje, slik at kjernene løsner.
  4. Det er kun de røde granateplekjernene som skal spises.

Voilá!

TIPSPrøv granateple i denne nydelige laksewrappen!


Siste poster

Tomat, agurk og salat - månedens smak i juli

Tomat, agurk og salat - månedens smak i juli

LES MER
Vaniljeglasert kålrot

Vaniljeglasert kålrot

LES MER
Syltet rødløk

Syltet rødløk

LES MER
Adams sommerquiz

Adams sommerquiz

LES MER