Pannekaker med kylling og hoisinsaus

Pannekaker med kylling og hoisinsaus

I dag feirer vi pannekakedagen! Prøv denne asiatiske vrien på pannekakene, med hoisinsaus, kylling og koriander. Kjempegodt!

Les også: Sunne og enkle bananpannekaker

Pannekaker med crispy chicken og hoisinsaus

Du trenger:

– 600 g kyllingbryst – 4 stk egg – 1 stk agurk – 1 stk rødløk – 1 stk rød paprika – 2 dl hoisinsaus – 1 bunt koriander – 4 dl hvetemel – 5 dl melk – olje – pepper – salt

Slik gjør du:

Rør sammen 4 stk egg, 5 dl melk og 1/2 ts salt med en visp i en bolle. Sikt inn 4 dl hvetemel, og bland til en glatt pannekakerøre.

Kutt 1 stk agurk, 1 stk rødløk og 1 stk rød paprika i mindre biter, og sett til side.

Sett en stekepanne på høy varme med litt olje. Stek pannekakene til de er gylne, snu i pannen og stek ferdig. Legg de ferdig stekte pannekakene på en tallerken med et kjøkkenhåndkle over slik at de ikke blir tørre.

Kutt 600 g kyllingbryst i strimler på ca 1×3 cm, og stek på høy varme i en stekepanne med litt olje i ca 7-8 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper, og vend inn halvparten av hoisinsausen.

Fyll pannekakene med kylling, agurk, rødløk, paprika, resten av hoisinsausen, samt 1 bunt koriander (finhakket).

es også: Alt du trenger å vite om pannekaker


Siste poster

Kål

Kål

LES MER
Adams julemiddagstips

Adams julemiddagstips

LES MER
Julens grønnsakskaker med sennep, appelsinbakt rosenkål og tyttebærrømme

Julens grønnsakskaker med sennep, appelsinbakt rosenkål og tyttebærrømme

LES MER
Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

LES MER