Hjemmelaget iste perfekt i sommervarmen

Hjemmelaget iste perfekt i sommervarmen

Ingenting er som et glass iskald, hjemmelaget iste i sommervarmen. Her har du en enkel oppskrift på hjemmelaget iste med fersken eller nektarin.

Les også: Hjemmelaget tomatsuppe i en fei

Du trenger:

– 8 dl vann – 3 stk nektarin eller fersken – ca 3 ss honning – 1 neve sitronmelisse (kan sløyfes) – 3 teposer (nøytral sort, hvit eller grønn)

Slik gjør du:

Kok opp vann. Del frukten i fire biter per nektarin, og fjern steinen. Bland kokende vann, nektarinbitene, honning og eventuelt sitronmelisse. La teen avkjøles noe, og tilsett teposene. Plasser så teen i kjøleskap, og la den trekke til den er kald.

###Tips: Nektarinbåtene er gode og søte etter at de har trukket i teen. Dermed passer de perfekt sammen med litt vaniljeis eller kesam som en frisk sommerdessert!


Siste poster

Kremet risoni med kantareller

Kremet risoni med kantareller

LES MER
Syltede kantareller og rødløk

Syltede kantareller og rødløk

LES MER
Sopp og bær - månedens smak i september

Sopp og bær - månedens smak i september

LES MER
Hvordan koke blomkål?

Hvordan koke blomkål?

LES MER