Flatbrød i vaffeljern

Flatbrød i vaffeljern

Visste du at man kan lage flatbrød i vaffeljern?

Ingredienser

  • 3 dl hvetemel
  • 2 dl vann
  • 2 ss olivenolje
  • 1/3 ts salt

Har du lyst på vafler? Prøv potetvafler med sjømat, rømme, dill og rødløk.

  1. Bland alle ingrediensene godt sammen i en bolle. Dekk bollen med et klede og la deigen hvile i romtemperatur i ca. 20 minutter.
  2. Varm opp vaffeljernet til full varme.
  3. Lag ca. 10 små boller av deigen, og kjevle dem så tynne som mulig uten at de blir større enn vaffeljernflaten. Stek flatbrødene i vaffeljernet til de har fått litt farge.

Tips: Du kan bytte ut 2 dl av hvetemelet med for eksempel rug- eller byggmel.


Siste poster

Kremet risoni med kantareller

Kremet risoni med kantareller

LES MER
Syltede kantareller og rødløk

Syltede kantareller og rødløk

LES MER
Sopp og bær - månedens smak i september

Sopp og bær - månedens smak i september

LES MER
Hvordan koke blomkål?

Hvordan koke blomkål?

LES MER