Sunn middag

Kjenner du på tidspresset i hverdagen og synes det er vanskelig å få nok tid til å lage sunne middager? Eller er du kanskje bare på jakt etter ny inspirasjon til sunne middagstips? Her er våre beste oppskrifter til en sunn middag.

Sunne middagstips

Å spise sunt handler om å variere kostholdet og spise rikelig med grønnsaker, velge grove kornprodukter og spise mer magert kjøtt som fisk og kylling. Det trenger ikke ta lang tid å lage en sunn hverdagsmiddag, og du har mange sunne middagstips å velge mellom!

Grønnkålsuppe

Grønnkål er selveste supergrønnsaken, og er herlig i en sunn suppe! Med eller uten tilbehør kan du ikke trå feil med denne suppen. Oppskrift på grønnkålsuppe.

Image alt text

Sunn middag med lite kalorier

Hvis du ønsker å spise sunn mat for å gå ned i vekt, bør du sørge for å få i deg grønnsaker og magert kjøtt. En sunn middag med kylling eller fisk er både mettende og næringsrik, og det finnes så utrolig mange lette oppskrifter som lar deg utforske nye smakskombinasjoner. La deg inspirere av spennende smaker og mettende og sunne middager.

Sunn middag vegetar

Vegetarmat er både trendy, sunt og godt, og smaksuniverset er enormt. Det finnes så mye deilig mat du kan lage med grønnsaker som hovedingredienser, som er både mettende og god på smak.

Vegetarmat er både trendy, sunt og godt, og smaksuniverset er enormt. Det finnes så mye deilig mat du kan lage med grønnsaker som hovedingredienser, som er både mettende og god på smak. La deg inspirere av grønne og sunne vegetaroppskrifter fra alle verdenshjørner!

Sunnere helgemiddag

I helgen skal vi slappe av og kose oss, vi har bedre tid, og skal gjerne nyte en litt ekstra velsmakende middag. Men hvem sier at man ikke kan spise mat som er sunn, men også får smaksløkene til å tindre?

Se for eksempel vår oppskrift på sunn soyaglasert laks, en søt, salt og syrlig kombinasjon med mango og ris. Perfekt smakfull og sunn middag til helgen!

Sunn middag levert på døra

Er du glad i å utforske nye smaksuniverser og ønsker å bli inspirert til nye sunne retter du kan prøve? Med en matkasse får du både oppskrifter og ingredienser levert på døra, og ikke nok med det – maten er smakfull, næringsrik og variert i tillegg! Sett sammen din egen matkasse med inspirerende oppskrifter til sunn og enkel middag som hele familien kan nyte!

Sunn og Lett Matkasse

Å spise sunt og smakfullt med Sunn og lett-kassen er imponerende enkelt. Kassen inneholder mye grønnsaker og mer fiber. Nyt næringsrike retter, fulle av smak.