Sultne gutters favoritter

Arbeidsfordelingen hjemme hos Sultne gutter er slik: Magnus lager mat, Ole gjør alt annet.

Dessverre er det ikke hver dag Magnus er hjemme for å lage middag til Ole. Da kommer matkassene fra Adams godt med. De blir levert gjennom vinduet i leiligheten deres på Fredensborg, på søndager i forkant av travle uker. Rettene er gode, porsjonene akkurat passe store, og oppskriftene enkle å følge, selv for Ole.

Ole har nå testet flere av rettene til Adams, og har satt sammen fire ukemenyer med noen av favorittene sine.

Uke 20 - Italiensk

«Vi er begge veldig glade i middelhavsmat, spesielt italiensk. Derfor kommer det nok ikke som en overraskelse at jeg begynner i dette området. Her er det mange fristende retter å velge blant, og jeg er spesielt begeistret for pastagryta og pepperonipizzaen.»

Uke 21: Asiatisk

«Vi besøker ikke det asiatiske kjøkkenet så ofte. Ikke fordi vi ikke liker det, men fordi vi ikke kjenner det så godt. Derfor var det fint å se at Adams Matkasse har et stort utvalg asiatiskinspirerte retter å velge blant.»

To tallerkener med nudler

Uke 22: Vegetar

«Etter to kjøttrike uker, trengs noen dager med plantebasert mat. Vi spiser mye vegetar til vanlig, men det er alltid fint med ny grønn inspirasjon.»

Uke 23: Sunn og lett

«Vi er glade i smørete sauser og tunge gryter, men vi kan jo ikke gafle i oss det hver dag. Med så freshe retter på menyen blir det nok ikke så vanskelig å spise sunt den siste uka.»

Alle rettene Ole har valgt seg ut finner du under kategorien «Sultne gutter» når du velger retter selv.