Middagstips Helg

I helgen ønsker mange å kose seg litt mer enn vanlig, og flere tar seg gjerne ekstra tid til å lage både fredagsmiddag og lørdagskos. La deg inspirere av disse middagstipsene til helgen, og nyt deilig mat enten alene eller med de du er glad i!

Inspirerende fredagsmiddag

En fredagsmiddag kan bestå av så mye annet enn den klassiske tacoen, og selv om fredagstacoen er vel så god, kan det være godt med litt variasjon iblant. Hva med å prøve en ny vri på noen klassiske retter, eller noen helt andre smakskombinasjoner?

Sunn helgemiddag

Det er ingenting i veien for at helgemiddagen kan være både sunn og utrolig god! Det er nemlig ikke så mye som skal til for å gjøre en rett litt sunnere – bare sørg for å bruke rene råvarer, rikelig med grønnsaker og gjerne fisk eller kylling. Ta en titt på hvilke deilige og næringsrike måltider du kan nyte med god samvittighet!

Helgemiddag vegetar

Enten du er vegetarianer eller vil spise mer grønt – hva med en kjøttfri middag til helgen? Utforsk spennende retter med både nye og kjente smaker med vår vegetar matkasse!

Image alt text

God helgemiddag til barn

Når helgen endelig er her, er det selvfølgelig tid for helgekos med hele familien. Hva med å tilberede middagen sammen med barna? Ofte er det mye gøyere å spise mat man har vært med på å lage selv! Det finnes mange spennende retter å velge mellom som både barn og voksne kan nyte – se bare på disse middagsforslag!

  • Langos (Med Pizzabunn). Basert på en ungarsk matrett som egentlig inneholder kokt most potet utgjør denne varianten en annerledes rett, men likevel en middag barn liker!
  • Hjemmelaget fish and chips. Denne klassikeren er en sikker vinner! Ikke bare er den et sunnere alternativ enn mye annen helgemat, men også perfekt når du er på utkikk etter lettvint middag til barn.
  • Homestyleburgere; en hamburger trenger ikke være usunn! Denne burgeren er et supert barnevennlig middagstips som byr på både helgekos og masse næring!

Få middag til helgen levert på døra

I helgen skal vi restituere og gjøre oss klare for en ny uke. Hvorfor gjøre det mer stressende enn det trenger å være? Bestill en matkasse med både ingredienser og ferdig planlagte oppskrifter for hele uken, så slipper du å bruke lang tid på å lete etter middagstips til helgen. Hos Adams Matkasse finner du flere gode middagstips som kan nytes når det er helg.

Råvarene i matkassen er av god kvalitet fra små og mellomstore bønder, og oppskriftene er nøye utformet slik at de er næringsrike, sunne, varierte – og ikke minst velsmakende. Se hvor vi leverer matkasser!

Velg din favoritt

Sett sammen din egen matkasse med inspirerende oppskrifter til sunn og enkel middag som hele familien kan nyte.