Meze med krydret svinekam

Middagspanikk igjen? Her er det enkle tipset som gir deg varierte og gode retter

Er du lei av å spise de samme rettene uke etter uke? Med en matkasse får du varierte og velsmakende middager som dessuten er sunne og lette å lage. Et enkelt knep som gjør hverdagen mer inspirerende for hele familien!

Vi er mange som «kjører oss fast» og lager den samme middagen om og om igjen. Kanskje har vi fire–fem gamle favoritter vi veksler mellom. Til slutt går både barn og voksne lei.

Det tar tid å planlegge og gjøre innkjøp

Å tenke ut og lage varierte middager krever både tid og engasjement. Du må søke opp og velge oppskrifter, planlegge hver enkelt middag og handle inn alle ingrediensene. Et smart knep som gir familien en ny start, er å teste ut en matkasse i stedet.

Med Adams Matkasse får familien gode og sunne middager med nye og spennende smaker levert direkte på døra.

Se alle våre matkasser

Smaker fra hele verden

Adams Matkasse har egne kokker som hver uke komponerer en unik meny med norske og lokale råvarer. Men smakene er globale og kommer fra alle verdens hjørner, slik som Italia, Mexico, Japan, Spania, India, Marokko – og selvfølgelig Norge.

Middag med laks

Oppskriftene er laget for å tilfredsstille nordiske kostholdsråd. De medfølgende steg-for-steg oppskriftene gjør at det alltid er lett å lage rettene – og du har stor valgfrihet. I oppskriftsbanken kan du hver uke velge mellom rundt 60 retter. Slik kan du enkelt skreddersy en meny som passer perfekt for familien din. For eksempel finnes det alltid et stort utvalg av ekstra barnevennlige retter.

Barnevennlige middager på menyen

Slik får du barna til å spise grønnsaker

Matkassen gir barna mulighet til å prøve nye smaker og råvarer – for eksempel nye grønnsaker til en proteinkilde de kjenner og liker fra før, slik som kjøttboller.

Et tips er å la barna være med og velge rettene i matkassen. Da pleier de å være mer positive – både til å være med og tilberede maten og til å spise den etterpå.

Bilde matrett

Enklere å samle hele familien til middag

En annen fordel med matkassen er at den reduserer hverdagsstresset. Når dere kommer hjem, er både oppskriften og alle ingrediensene på plass. Dere får mer tid til å være sammen og kan gjøre matlagingen til et fellesprosjekt – i ro og mak – mens dere snakker om dagens opplevelser.

Unknown block type "refComponent", please specify a serializer for it in the `serializers.types` prop