Eggerøre

Eggerøre til helgebrunsjen

Det er ingenting som er bedre til brunsj enn nydelig, fløyelsmyk og fyldig eggerøre. Ikke er det vanskelig å lage heller!

Du trenger:

  • 2 ss smør til steking
  • 4 egg
  • 4 ss melk
  • 50 g kaldt smør i terninger
  • salt og pepper
  • gressløk

Slik gjør du: 

  1. Sett en stekepanne på middels lav varme, og ha i smøret. Finhakk gressløk.
  2. Knekk eggene i en bolle, og ha i melken. Pisk det sammen, og ha i de kalde smørterningene.
  3. Når smøret i pannen har smeltet, hell i eggeblandingen.
  4. La blandingen stivne litt i pannen, og bruk en slikkepott til å dra eggene sammen mot midten. Pass på at eggerøren ikke svir seg i bunnen av pannen. Når eggerøren har stivnet og du er fornøyd med konsistensen, hell den over i en serveringsskål, og topp med finhakket gressløk.

Vil du ha flere brunsjoppskrifter? Her får du oppskrift på friterte potetskall med digg fyll.

Her kan du lese Adams topp 5 potettips.